Tuš kabine od Aquaestila

Tuš kabine se namjenom razlikuju od kada za kupanje. Dok je kada za kupanje rezerviranja za dugo i opuštajuće uživanje u toploj kupki, tuš kabine idealne su za brzo tuširanje te za tuširanje starijih osoba.

Tuš kabine međusobno se razlikuju po dimenzijama i načinu ugradnje. Postoje tri načina na koji se mogu ugraditi tuš kabine u kupaonicu:

-              Montažna tuš kabina

-              Klasična tuš kabina

-              Ugradnja tuša

 

Montažna tuš kabina: ovakva vrsta tuš kabine izrađena je iz jednoga dijela. To znači da su vrata te rub i zadnje stranice kabine povezane u jednom komadu, koji se jednostavno u cijelosti postavi u kupaonicu. Montažne tuš kabine uglavnom imaju ugrađene razne dodatke poput polica za šampon, sapun i sl. Osim toga,  ima ugrađen i tuš. Najveća prednost ovakve vrste tuš kabina je što je u cijelosti te veoma lako i jednostavno možete prenijeti na drugo mjesto u slučaju renovacije.

Klasična tuš kabina: ako se odlučite za ovakve klasične tuš kabine, znajte da ćete morati posebno kupiti rub kabine, stranice i vrata iste. Kao zaštita protiv prskanja vode koristi se dodatna stranica tuš kabine ili se mogu upotrijebiti namjenske zavjese za tuš kabine.

Ugradnja tuša: ovakva vrsta tuš kabine zasigurno je najelegantnija. Radi se o tome da se tuš postavlja u nišu koja je napravljena u zidu kupaonice te ga s jedne ili s dvije strane okružuju zidovi. Prednja strana ove tuš kabine uglavnom je zaštićena staklenom stijenom. Unutrašnjost tuša možete prema vlastitom izboru urediti keramičkim ili mramornim pločicama.

U tuš kabine također se mogu ugraditi kojekakve mlaznice, masažeri ili slični dodatni sadržaji.

Ovdje svakako treba izdvojiti tuš kabine od Aquaestila.  Aquaestil je izvrstan materijal protukliznih svojstava, stoga je najfunkcionalniji upravo za tuš kabine i kade. Tuš kabine od Aquaestila izrađuju se od 100 – postotnog lijevanog sanitarnog akrila koji je ugodan na dodir. Osim toga, ovakve kabine jednostavne su za čišćenje i održavanje. S obzirom na spomenuta protuklizna svojstva, Aquaestil je idealan materijal koji u potpunosti pridonosi zdravom i sigurnom korištenju. Osim toga, visoka razina neporoznosti ovog materijala pridonosi manjem zadržavanju patogenih čestica na akrilnim tuš kadama.

Na tržištu je zaista velika ponuda tuš kabina od Aquaestila; postoji puno različitih modela plitkih tuš kada koje su namijenjene za ugradnju u razini poda, zatim tu su i „walk – in shower“ tuš kabine te klasični modeli tuš kada koje se mogu obzidati ili ugraditi s pripadajućom oblogom.

Tuš kabine od Aquaestila međusobno se razlikuju prema obliku i dimenzijama; postoje kvadratne, pravokutne ili polukružne tuš kabine, stoga vjerujemo kako će raznolika ponuda zadovoljiti i najzahtjevnijeg kupca.

Obratite nam se s povjerenjem i uredite vašu kupaonicu na suvremen način. Odlučite se za tuš kabinu od Aquaestila i stijena bez profila, jednostavnih linija i profinjenog dizajna.

Osim toga, pogledajte našu ponudu paravana za tuš kabine; izaberite odgovarajući materijal izrade paravana, kao i načina njegova zatvaranja te u potpunosti uživajte u najopuštenijim trenutcima. Paravani se također izrađuju prema zadanim dimenzijama tuš kabine, tako da u potpunosti prianjaju i odgovaraju. Odlučite se za moderni stakleni paravan, koji će pridonijeti suvremenom izgledu vaše kupaonice.