Sanitarije u Zagrebu

Pri uređenju vaše nove kupaonice, važna je kvaliteta kupaonskog namještaja i sanitarija koju ćete kupiti. Osim toga, vjerujemo da želite najmodernija rješenja koja će vašu kupaonicu činiti svakodnevno ugodnom vama i vašim gostima. Osim velikih trgovačkih centara u kojima možete pronaći veliki izbor sanitarija i kupaonskog namještaja, također postoji i niz manjih trgovina koje nude vrlo kvalitetne sanitarije različitih modela i određenih brendova.

Kako odabrati najbolju trgovinu?

Svakako pri uređenju svoje kupaonice i odabira sanitarija budite strpljivi jer ćete željeti skoro pa vječnu kupaonicu u kojoj ćete se svaki dan moći odmoriti. Kvaliteta je uvijek bitnija nego izgled u odabiru kupaonice, pa se dobro raspitajte o navedenim brendovima koji vam to najviše nudi. I svakako, odvojite svoje vrijeme i pregledajte ponudu dostupnih trgovina i trgovačkih centara kako bi odabrali ono što je vašem oku najugodnije!

Nivotrgovina

Nivotrgovina je osnovana 2000. godine, a svojoj ponudi ima građevinski materijal, sanitarnu opremukeramirku te kuhinjski namještaj i opreme za kuhinju. Ova je trgovina suradnji s velikim hrvatskim i europskim proizvođačima sanitarija, Catalano i Aquaestil, a može se pronaći i kupaonska oprema brenda Hansa te oprema za grijanje kupaonice suradnika Vaillant i Lipovica. Drugim riječima, u ponudi se može pronaći veliki izbor najkvalitetnijih proizvoda za različite stilove i potrebe. Osim sanitarija, u ponudi su armature i kade.